1. Jaota tainas neljaks võrdseks osaks. Kasutasin Eesti Pagari võiga pärmi-lehttainast, mis ongi juba pakis neljas võrdses osas. Venita pisut laiemaks ja pikemaks, et saaksid võrdse suurusega ristkülikud.
Aseta need siis küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.
2. Tee noaga õrnalt igale ristkülikule umbes 1,5 cm paksune raam. Klopi muna lahti ja määri "raamiosa" munaseguga.
3. Viiluta pirn. Tükelda juust ja sink väiksemateks tükkideks. Kata lehttainas pirni, juustu ja singiga.
4. Küpseta ahjus 190 kraadi juures 10-12 minutit kuni pirukas on parajalt kuldse jume saanud ja juust korralikult sulanud. Ahjust tulles piserda peale palsamiäädikat ja puista üle maitserohelisega. Naudi pirukat soojalt! HEAD ISU!
http://toidutare.ee/argitoidud/1B964/#Pirukas Brie, Prosciutto ja pirniga
08.04.2016
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar