Väikestest tõrudest kasvavad võimsad tammed. (Chaucer)

Krete, Elizabeth, Mailen-Elen, Stella, Mia Liis, Carina, Annaliis, Maarja-Helena,
Daniel, Siim, Märt, Roger, Oliver, Kerdo, Ramon, Georg, Valter, Martin, Ott ja õpetaja Kirsti

11. märts 2014

Varastatud oranž jalgratas

29.aprillil kell 12.00 Eesti Draamateatris

Etendus on ühe vaheajaga ning kestab 1 tund ja 35 minutit.
Tartus Supilinnas hakkavad juhtuma põnevad sündmused, kui Belgia professorilt varastatakse tema oranž jalgratas ning koos politseiga asub varast otsima ka lastekamp. Sopiline Supilinn ja tema tolmused tagahoovid ning õdusad nurgapealsed poed, tuttavad vanaprouad ja kahtlased ärimehed, nutikad lapsed ja ärevad varitsused… Südamlik, lõbus ja põnev laste kriminull sobib autori sõnul algkoolilastele, kes juba ise lugemise eas. Lavastus valmib samanimelise raamatu põhjal. Jalgrattaloo autori Mika Keräneni järgmine lasteraamat „Peidetud hõbedane aardelaegas“ pälvis 2009. aastal Kultuurkapitali aastaauhinna kui Eesti parim lasteraamat.



„Varastatud oranz jalgratas” on laste krimijutustus, mille tegevus toimub Tartus Supilinnas. Peategelane Mari asub koos oma sõprade ja prantsuse buldogi Matiga otsima belgia professorilt varastatud jalgratast, saades nii lõpuks jälile suurele rattavaraste jõugule.
See on hoogne, tempokas ja tänapäevane lugu, mis pakub lugejale peale põneva sündmustiku ka võimalust lähemalt tundma õppida selle kummalise Tartu linnaosa huvitavaid inimesi ja erakordset õhustikku. Olgu lisatud, et raamat põhineb tõestijuhtunud sündmustel...

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar